Werkwijze Noordelijk Schade Taxatie Bureau

Noordelijk Schade Taxatie Bureau werkt voor veel verzekeraars, gemeenten, woningbouwverenigingen, advocaten en aannemers.

De procedure wordt als volgt uitgevoerd:

  • Bouwkundige inspectie: Een van onze bouwkundige-experts inspecteert de woningen/panden. Door middel van een snelle en effectieve methode inspecteert hij de bouwkundige staat van de woningen/panden en noteert en fotografeert hij alle eventuele gebreken.
  • Gegevens analyseren en rapporteren: Na de inspectie werkt de bouwkundige inspecteur, op kantoor, alle gegevens uit en verwerkt hij vervolgens alle foto’s, waargenomen gebreken en gegevens in een rapport. De kwaliteit van onze rapportages wordt systematisch getoetst aan een interne ‘kwaliteitsbox’.
  • Vakkundig advies: Onze rapporten zijn voorzien van een onafhankelijke en duidelijk bouwkundig advies met bijbehorende calculatie. Op deze manier heeft u in een rapport duidelijkheid over de staat van uw woning/pand en krijgt u bijvoorbeeld advies over een meerjarenplan met betrekking tot onderhoud van uw woning/pand. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van het rapport, dan kunt u ons altijd bellen, mailen en/of bezoeken.

 

Noordelijk Schade Taxatie Bureau.

Om de huidige staat van de panden van de overheid in kaart te krijgen, heeft het Noordelijk Schade Taxatie Bureau een deel van deze panden geïnspecteerd. De bouwkundige inspecties werden gedaan aan de hand van de BOEI methodiek. Hierbij werd de huidige bouwkundige staat van de panden in kaart gebracht en is er per pand advies met bijbehorende calculatie gegeven omtrent renovatie en onderhoud.

Noordelijk Schade Taxatie Bureau is thuis in zowel grote projecten met meerdere panden als in kleinere projecten met individuele panden. Door jarenlange ervaring is er een professionele en effectieve werkwijze gecreëerd, waardoor het Noordelijk Schade Taxatie Bureau op een snelle en vakkundige manier te werk gaat.